2015. december 30., szerda

Galuska Újévi köszöntője!

Kedves Gazdik és Cicatársaim!

Kivételesen nem mesélem el, hogy milyen volt a karácsony, az új évben majd egyszerre sztorizom el az egészet.

Most arról szeretnék beszélni, ami engem ugyan nem érint, de sok cicát és kutyát igen, ez pedig a petárdák és tűzijátékok zaja! A magam részéről már nagyon várom, hogy a szomszédék éjfélkor fellőjék a tűzijátékokat, mert én a Zanci szerint kicsit farvizes vagyok agyilag, de kérlek Ti figyeljetek a cicáitokra és a kutyáitokra, mert egy normális kisállat ilyenkor pánikba esik! A legbiztosabb módszer, hogy megvédjétek őket, ha szilveszter éjjelén nem hagyjátok őket kint az udvaron, hanem bezárjátok Kedvenceiteket a házba.
Ezen kívül, ha állatkáitok nagyon félősek, érdemes felkeresnetek az állatorvost, a Zanci szerint van valami nyugtató gél, amit lehet venni. Ezt a zselét az ínyükre kell kenni, ettől kicsit nyugodtabbak lesznek.

A lényeg, hogy ha szeretitek a cicátokat és kutyátokat, akkor minden módon vigyázzatok rájuk és igyekezzetek nekik megkönnyíteni ezt a pánikos időszakot!
Különben a Zanci azt is mondta, hogy Ő egy szuper helyet tud az összes petárdának, ha ott durranna el, sok hülyének nem lenne az új évben ülőgumója…

Legközelebb januárban jelentkezem, addig legyetek jók és szobacicák! :)

Minden kedves Olvasónak, Cicabarátnak, Kutyabarátnak, Állatbarátnak, Emberbarátnak, és minden Cicának, Kutyának és Házi-kedvencnek nagyon boldog, békés, sikeres, egészségben és minden földi jóban gazdag új évet kívánunk! :)

Nózi-puszi dorombbal:


Galuska Hercegnő és a Zanci


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése