2015. július 2., csütörtök

Galuska Hercegnő uralkodása ~ 57 ~

Figyelem! 18 éves kor alatt nem ajánlott, a szövegben vulgáris szavak fordulnak elő!

2015. június

Hehe, a Zancinak beszólt az egyik ismerőse levélben, hogy nagyon fiús lett a feje a rövid hajjal és most, hogy ilyen nőietlen, talán próbáljon regisztrálni valami netes társkeresőn, hátha ráakad ott a Zapcira. :) A Zanci erre megtépkedte a már amúgy is tépett új frizuráját és megírta az ismerősnek, hogy ezt még véletlenül sem fogja megtenni, mert pár éve már egyszer próbálta, akkor is a barátnői beszélték rá és nagyon megbánta. Történt ugyanis, hogy a Zanci egy olyan társkeresőre regisztrált, ahol szépen, részletesen le lehetett írni, hogy milyen pasival is vágyik leélni az életét. Nosza, kitöltötte az adatlapot, amiben beikszelte, hogy tartós párkapcsolatot keres, meg hogy Ő nő és férfit keres, nem lányt, meg kecsét, szóval rendesen végigpötyögte az egész lapot, hogy semmi ne maradjon ki. Még olyan kis ablakocska is volt, amibe "Magamról" címszóval be lehetett írni pár sort. Ide a Zanci még egyszer, nagybetűkkel beírta, hogy kizárólag TARTÓS párkapcsolatot keres, ezért kéri szépen az érdeklődőket, hogy aki csak szexet akar, vagy szeretősdit, az mérföldekre kerülje ki Őt. Feltett magáról egy egyszerű fotót, (semmi bikinis, meg egész alakos, meg cicikidobós aktot, ahogy sok nő szokta) aztán beizzította az oldalt, hogy jöhetnek is már a lantozó ifjak. Nagyjából húsz órája volt regisztrálva, amikor megérkezett az első levél. Nem volt hosszú, ide idézem és elnézést kérek a vulgáris szó miatt, de ennyit tartalmazott csupán a levél:
"Kinyalhatlak?"
A Zanci ötször is elolvasta, mert nem hitt a szemének! Ez a nagyon igényes polgártárs, nem csak a köszönést mellőzte, de gyanús, hogy az olvasást is, mert a Zanci szöszölősen megfogalmazta, hogy nagyjából milyen férfira gondolt. Nem ilyenre! Mivel pedig a Zanci nézete a dologról, hogy arabbal arabul, barommal baromul, ezért hasonló stílusban visszakérdezett:
"Tartósan?"
Merthogy a Zanci született üzletasszony és úgy gondolta, hogy azért ez már lehetne tárgyalási alap. :D Persze az amőba nem válaszolt, de jobban is tette, mert így megúszta csak ennyivel! Aztán még két hétig volt regisztrálva ott a Zanci, de mivel csak ilyen és ehhez hasonló levélkéket kapott, úgy döntött, hogy ez nagyon nem az Ő műfaja és törölte magát a társkereső oldalról. 
Azt mondta ne aggódjak, Ő nem enged be hozzánk senkit, aki nem méltó arra, hogy a Zapci legyen! Akárkit ne is fogadjunk be! Nem vagyunk mi menhely, hogy olyan pasi is idejöhessen, akinek azért kotyog a feje, mert két darab, döglött agyrágó bogár zörög a koponyájában. Már így is nagyon szűken vagyunk az ágyban! Tessék megnézni:

Igen, a falat is én karmoltam szét! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése