2016. szeptember 28., szerda

HÍREK! :)

Kedves Hölgyek és Urak! 

Már előrendelhető Fekete Kristály című fantasy regényem! :)

Humorban gazdag, ám erőszakban és brutalitásban szegény történet, tehát 12 éves kortól már bátran ajánlható a fiataloknak is, és persze mindenkinek, aki szeret jókat nevetni, valamint meg tudna kedvelni egy körömrágós sárkányt...! ;)

Az alábbi oldalon lehet leadni a rendeléseket:




Aki dedikálva szeretné megkapni a példányát, az kérem ezt jelezze a megrendelő lapon. (és persze azt, hogy milyen névre írjam :) )

További jó hír, hogy a külföldről érkező megrendeléseket is tudja vállalni a Colorcom Kiadó! Aki külföldről szeretne rendelni, kérem vegye fel a kapcsolatot a Kiadóval, a kiado@colorcom.hu címen. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Íme a fülszöveg:

"Ebben a történetben mindenki keres valamit. Az Erény Bajnoka a fő-gonosznak kikiáltott uralkodót, hogy őt megölve beteljesítse az ősi jóslatot. Az uralkodó a Fekete Kristályt, a Gonosz kövét, amivel reménye szerint térdre kényszerítheti a Bajnokot. Az eseményekbe véletlenül csöppenő Hold Hercegnő pedig némi ítéletektől mentes logikát keres az egészben, de sajnos nem sokat talál. Végül rafináltan összeülteti az ellenséges feleket, hogy legalább hallgassák meg egymást, mielőtt kardélre hánynák a másikat. Így derül ki, hogy az Erény Bajnoka nem is akkora hős, mint amilyennek hiszi magát, az uralkodóról, hogy nem is olyan rettenetes gazember, mint ahogy azt gondolták, és a Hold Hercegnőjéről, hogy nagyobb a hatalma, mint azt valaha sejtette!

Egy történet az emberi gyarlóságokról, arról, hogy ha jobban megismerjük ellenségünket, talán őt is tudjuk embernek tekinteni. Mese fiataloknak és felnőtteknek az életről, megértésről, szerelemről, az értelem csodájáról, sok humorral, és borzongással körítve."

Köszönöm a figyelmeteket, hűségeteket az oldalhoz, és minden jövőbeli megrendelést! :)

Csodában gazdag napokat kíván:

Ariana T. Dianis /a Zanci/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése